LD-15
LD-2
LD-3

SOROTAN KUNCI ODOT

Kita nyedhiyakake solusi akuisisi data sing dipercaya kanggo industri otomatisasi

KATEGORI PRODUK

Fokus ing komunikasi industri lan sistem kontrol otomatisasi sajrone 18 taun

Apa Pilih Kita

  • Semangat pengrajin

    Kita duwe tingkat jangkoan 70% saka technical, Nyedhiyani 7X24 jam online njawab technical support.Kita Tansah nambah lan ngupayakake luwih akeh inovasi.

  • Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan

    kita bakal ngrungokake kabutuhan pelanggan, digabungake karo pengalaman sukses 20 taun, kanggo ngrancang solusi khusus, nyedhiyakake layanan ODM.

  • Kualitas & Wektu & Biaya

    Kualitas urip, Wektu iku dhuwit, Biaya iku Nilai, Product karo CE, sertifikat UL, Kapabilitas Supply 30.000 bêsik / sasi, Anjog wektu 7 ~ 10 dina, Ngurangi biaya kanggo customer, lan nyedhiyani produk dipercaya lan stabil.

  • Quality Quality

    Kualitas

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan karo R & D lan ODM

  • Certificate Certificate

    Sertifikat

    Sertifikasi dengan CE, UL, ISO9001:2015

  • Manufacturer Manufacturer

    Produsen

    Panyedhiya Solusi Akuisisi Data Otomasi Utama

APLIKASI INDUSTRI

Kita minangka ahli akuisisi data kanggo peralatan produksi.

Saiki, ODOT wis kasil nyedhiyakake skema pengumpulan data profesional kanggo perusahaan Tekstil, AUTO, Pengolahan gandum & minyak, produksi Pangan & Minuman lan produksi Omben-omben, mesin CNC, Tenaga Angin, Minyak & Gas, Railway, Bangunan, Logistik (Sistem Ekspres, Sistem Gudang. , Sistem penyortiran paket E-commerce), Energi anyar, lsp.Kanthi keahlian kita, data nyata-wektu saka pabrik bisa lancar lan kanthi akurat ditularaké menyang piranti lunak manajemen tingkat ndhuwur (MES, ERP), supaya Manufaktur cerdas bisa saestu dipun ginakaken, lan data nyata-wektu MES bisa menehi managers nyata data tangan pisanan ing situs produksi.

Tujuane yaiku mbantu manufaktur cerdas njupuk langkah sing solid, eseman pelanggan karo produk sampeyan bakal dadi kebanggaan kita.

Pabrik cerdas kerja sama karo kita: Foxconn, Fuyao Group, Yili Dairy, Yujiang Die-casting, Aliyun, GSK CNC Equipment, Huazhong Numerical Control, Faraco China lan perusahaan liyane.

PAWARTA

ODOT Automation ngarahake fokus ing IIOT lan ningkatake pabrik cerdas.

news

ODOT wis nglayani luwih saka 10000+ klien kanggo pasar domestik lan jaban rangkah.

Kanthi layanan khusus sing jero lan produk ODOT kualitas dhuwur kanthi garansi 3 taun, kita entuk reputasi ing otomatisasi industri…

electric car factory 600x600

ODOT Profinet I/O ditrapake ing...

Entuk umpan balik positif saka ODOT Profinet I / O sing ditrapake ing pabrik mobil listrik Aplikasi situs: CN-8032-L profinet IO adaptor CT-121F 16DI 24Vdc, input level dhuwur bener CT-222F 16DO 24Vdc, output level dhuwur bener Modul rincian Tampilan lengkap Cukup EtherCAT IO lan ProfiNE...
ELE01 600x600

Apa sampeyan nggoleki sing dhuwur ...

Apa sampeyan nggoleki Ethernet IO sing berkualitas kanthi akeh saham?Deleng Demo saka partner kita ing Ahmedabad Demo digawe dening partner ELE+MECH ENGINEERING SOLUTION karo Demo paling anyar ing situs.Iku komunikasi Modbus-TCP karo ODOT 32 saluran IO modul DI / DO.Adaptor: CN-80...