Babagan awake dhewe
logo2

Otomasi ODOT nawakake solusi sing dipercaya, stabil lan bankable kanggo mbantu sampeyan nyederhanakake proses produksi.

Minangka panyedhiya solusi otomatisasi sing unggul, kita duwe spesialisasi ing produk komunikasi industri R&D, desain sistem kontrol otomatisasi industri, integrasi lan layanan teknis.

Produk kita duwe Verifikasi kepatuhan EMC "CE" BY SGS lan sistem Manajemen Kualitas ISO9001: 2015, Kita uga dadi anggota Asosiasi PROFIBUS & PROFINET (PIChina), Asosiasi Teknologi EtherCAT, CC-Link, OPC, CCIA, Aliansi Internet Industri lan liyane asosiasi.Lan mentor kita Kevin Wang mimpin kita kabeh nganti saiki wiwit kita miwiti minangka perusahaan teknis wiwit 2003.

urip warni
bos

Ing taun 2003, ODOT Automation didegake dening Pak Wang, lan diwiwiti minangka perusahaan proyek ing Kutha Mianyang.

We dibangun proyèk karo sawetara saka PA kanggo FA dening tim engineering, lan sak iki kita ketemu MediaWiki nempel nalika bahan terus.Iki nyebabake kurang kompetitif kanggo proyek kita lan Pak Kevin mutusake kanggo ngganti kabeh.

Ing 2013, kita miwiti kanggo mbangun produk kita karo taun pengalaman kita gained saka project.

Produk pisanan yaiku ODOT-DPM01, gateway Modbus-RTU menyang Profibus-DP.Lan kanggo langsung nanggapi panjaluk pasar, ODOT wis nganggep tim insinyur kita minangka pusat R&D ODOT.Kanthi pusat R&D, kita wis ngembangake solusi data otomatisasi kabeh saka PLC, Controller IIOT, Cloud nganti Sensor lan Aktuator kanggoSistem I/O lan liwat fieldbus lan standar ETHERNET sing paling populer.

Ing taun-taun pengalaman iki, ing wiwitan kita wis diwiwiti saka 11 karyawan nganti saiki kanthi 30 teknisi lan nganti luwih saka 100 karyawan, lan duwe pabrik luwih saka 4000 meter persegi.Saiki kita mbangun lini produk ODOT sing kalebu PLC, modul I/O terpencil, modul I/O terintegrasi, gateway IIOT, konverter protokol, gateway serial, switch Ethernet industri, nirkabel industri, modul terpasang lan liya-liyane.

perusahaan
babagan kita img 3
babagan kita img 4

Wiwit 2013, ODOT Automation wis kasil nyedhiyakake solusi pengumpulan data lapangan profesional kanggo Otomotif lan Energi Anyar, Tenaga Angin, Perusahaan Tekstil, Perusahaan aksesoris Otomotif, Perusahaan Pengolahan Sereal & Minyak, Perusahaan Pangan lan Minuman, Pengolahan Air, Manajemen Listrik, Pembangkit Listrik Tenaga Air, Pabrik Omben-omben. perusahaan lan sapiturute. Kanthi keahlian kita, data wektu nyata situs bisa ditransfer kanthi lancar lan akurat menyang manajemen tingkat ndhuwur (MES lan ERP), supaya manufaktur cerdas bisa ditindakake kanthi bener lan data wektu nyata MES bisa nuduhake pisanan. -data tangan saka situs produksi.

Ing 2021, ODOT pisanan PLC adhedhasar Codesys V3.5 dites sukses, lan ing 2022 bakal siap ing pasar.

Kita wis mbangun hubungan jangka panjang lan kapercayan karo para pelanggan.Kita tansah seneng menehi layanan nilai tambah ngluwihi syarat lan pangarepan pelanggan.

Ing mangsa ngarep, kita bakal tetep Inovasi lan pangembangan produk liyane karo "ditrapake, estetis, terjangkau lan ing-ambane ngarang layanan kanggo ketemu syarat cunstomer".