AIOBOX

  • AIOBOX-16/32: MODBUS/ProfiNet/ProfibusDP/EtherCAT/CAnopen

    AIOBOX-16/32: MODBUS/ProfiNet/ProfibusDP/EtherCAT/CAnopen

    AI0B0X Series Integrated IO AIOBOX-16/32

    Al0BOX-16 ndhukung papan ibu dek tunggal, 3 slot, slot 0 kanggo adaptor komunikasi, slot 1/2 kanggo modul I/O,

    Al0BOX-32 ndhukung papan ibu dek dobel, 5 slot, slot 0 kanggo adaptor komunikasi, slot 1/2/3/4 kanggo modul I/O

    ♦ Al0BOX-16 ndhukung papan ibu dek tunggal, 3 slot, slot 0 kanggo adaptor komunikasi, slot 1/2 kanggo modul I / O;

    ♦ Al0BOX-32 ndhukung papan ibu dobel, 5 slot, slot 0 kanggo adaptor komunikasi, slot 1/2/3/4 kanggo modul I / O;

    ♦ Slot 0 bisa Modbus-TCP / Modbus RTU, PROFINET, EtherCAT, PROFIBUS-DP lan CANopen;

    ♦ Slot 1/2/3/4 bisa dipilih miturut kabutuhan customer, Max.32 saluran;

    ♦ Suhu kerja: -40°C~85°C.

  • AIOBOX-MT222F: Modbus TCP/RTU/ASCII 16 DO

    AIOBOX-MT222F: Modbus TCP/RTU/ASCII 16 DO

    AIOBOX-MT222F

    ♦ AIOBOX-MT222F ndhukung output digital 16 saluran, High Level On, tegangan output 24V DC;

    ♦ Modul karo 16 pcs DI & DO indikator LED;

    ♦ Saluran input modul bisa disambungake nganggo sensor digital 2-Wire utawa 3-Wire;

    ♦ Saben saluran input modul ndhukung counter 32-bit kanthi frekuensi pancacahan <200Hz;

    ♦ Modul nduweni fungsi Thermal Shutdown lan Overcurrent Protection;

    ♦ Bus internal modul lan input Field nganggo isolasi optocoupler.

  • AIOBOX-MT623F: Modbus TCP/RTU/ASCII 8DI+8DO

    AIOBOX-MT623F: Modbus TCP/RTU/ASCII 8DI+8DO

    MiniBOXIO

    ♦ AIOBOX-MT124F ndhukung 16-saluran DI, ndhukung sumber lan sink loro-arah Input, voltase input 24v/0v.

    ♦ AIOBOX-MT222F ndhukung 16-saluran DO, voltase tingkat dhuwur bener, voltase output 24v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ndhukung DI 8-saluran, ndhukung sumber lan sink input rong arah, voltase input 24v/0v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ndhukung DO 8 saluran, voltase tingkat dhuwur bener, tegangan output 24v.

    ♦ Indikator LED kanggo 16 saluran input & output.

    ♦ Sensor digital loro utawa telung kabel bisa disambungake liwat saluran input.

    ♦ 32-bit counter didhukung dening saben saluran input (frekuensi: <200Hz).

    ♦ Thermal shutoff lan proteksi overcurrent.

    ♦ Bus nang modul lan input lapangan diisolasi dening coupler optik.

  • AIO BOX-MT124F: Integrated IO Module MODBUS 16DI

    AIO BOX-MT124F: Integrated IO Module MODBUS 16DI

    MiniBOXIO

    ♦ AIOBOX-MT124F ndhukung 16-saluran DI, ndhukung sumber lan sink loro-arah Input, voltase input 24v/0v.

    ♦ AIOBOX-MT222F ndhukung 16-saluran DO, voltase tingkat dhuwur bener, voltase output 24v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ndhukung DI 8-saluran, ndhukung sumber lan sink input rong arah, voltase input 24v/0v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ndhukung DO 8 saluran, voltase tingkat dhuwur bener, tegangan output 24v.

    ♦ Indikator LED kanggo 16 saluran input & output.

    ♦ Sensor digital loro utawa telung kabel bisa disambungake liwat saluran input.

    ♦ 32-bit counter didhukung dening saben saluran input (frekuensi: <200Hz).

    ♦ Thermal shutoff lan proteksi overcurrent.

    ♦ Bus nang modul lan input lapangan diisolasi dening coupler optik.