B Series BOXIO

  • ODOT B64 seri terpadu modul I/O-BOX-64

    ODOT B64 seri terpadu modul I/O-BOX-64

    ODOT B seri terpadu modul I / O kasusun saka Papan komunikasi (papan COMM) modul lan modul IO lengkap.Papan COMM bisa milih modul bus sing cocog miturut antarmuka komunikasi sistem pengontrol.Protokol komunikasi industri utama kalebu Modbus, Profibus-DP, Profinet, EtherCAT, EtherNet/IP, CANopen, CC-Link, PowerLink, lsp. Modul I/O sing diperluas dipérang dadi enem kategori: modul input digital, modul output digital, modul input analog, modul output analog, modul khusus, lan modul I/O hibrida.

    Papan COMM lan modul IO lengkap bisa digabungake kanthi bebas adhedhasar syarat situs.Modul IO terintegrasi bisa nyuda biaya nalika ana sawetara titik data.