. B32 Series Modular terpadu pabrik IO lan manufaktur |ODOT

B32 Series Modular terpadu IO

Fitur produk:

ODOT B seri modul I/O terpadu

ODOT B seri terpadu modul I / O kasusun saka Papan komunikasi (papan COMM) modul lan modul IO lengkap.Papan COMM bisa milih modul bus sing cocog miturut antarmuka komunikasi sistem pengontrol.Protokol komunikasi industri utama kalebu Modbus, Profibus-DP, Profinet, EtherCAT, EtherNet/IP, CANopen, CC-Link, PowerLink, lsp. Modul I/O sing diperluas dipérang dadi enem kategori: modul input digital, modul output digital, modul input analog, modul output analog, modul khusus, lan modul I/O hibrida.

Papan COMM lan modul IO lengkap bisa digabungake kanthi bebas adhedhasar syarat situs.Modul IO terintegrasi bisa nyuda biaya nalika ana sawetara titik data.


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

B Series Modular terpadu IO2
B Series Modular terpadu IO3

Parameter teknis

ODOT B seri wis Integrasi I / O modul karo kombinasi modular nang.Sumber daya lan Papan COMM ing ngisor, lan modul IO komunikasi karo Papan COMM liwat backplane (modul ijo minangka ngisor).Bisa ndhukung ekspansi maksimal 4 slot IO (mung 2 slot IO sing dipasang ing diagram ing ngisor iki).

B Series Modular terpadu IO4

Aplikasi

B Series Modular terpadu IO5
B Series Modular terpadu IO6
B Series Modular terpadu IO7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.