ODOT otomatisasi

Tambah:Tanduran No. 204 MianZona Ikatan Komprehensif Yang, bagean Wétan saka FeiYun Avenue, MianYang, Provinsi Sichuan, China.621000

Email kanggo sales: sales@odotautomation.com

Email kanggo dhukungan teknis: support@odotautomation.com

Telpon:+86-0816-2538289

Fax:+86-13881129571

WhatsApp:+86 13881129571

Wechat:+86 13881129571

Mobile:+86-13881129571

Web:www.odotautomation.com

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita