ODOT Profinet I / O ditrapake ing pabrik mobil listrik

Entuk umpan balik positif saka ODOT Profinet I/O sing ditrapake ing pabrik mobil listrik

Aplikasi situs:
CN-8032-L profinet IO adaptor
CT-121F 16DI 24Vdc, input tingkat dhuwur bener
CT-222F 16DO 24Vdc, output tingkat dhuwur bener

pabrik mobil listrik 600x600

 

Rincian modul

002

Tampilan lengkap

03 600x600

Cukup EtherCAT IO lan ProfiNET IO kasedhiya.

Sistem ODOT I/O bisa ndhukung PLC kanggo Siemens, Omron, Schneider, Mitsubishi, lsp.

 

More product details please leave us a message at www.odotautomation.com or email sales@odotautomation.com to start your inquiry.


Wektu kirim: Mei-25-2022