Acara

  • kerjasama distributor ODOT ing Yordania

    kerjasama distributor ODOT ing Yordania

    Ditampi kanthi apik kanggo mitra kita ing Yordania gabung karo jaringan distribusi global ODOT!ODOT bakal siap kanggo ndhukung sampeyan ing pasar Timur Tengah, pls aran gratis kanggo hubungi partner lokal kanggo miwiti priksaan.Rincian liyane babagan cara gabung dadi distributor, tinggal pesen ing www.o...
    Waca liyane
  • Distributor ODOT ing Republik Dominika lan pulo Karibia

    Distributor ODOT ing Republik Dominika lan pulo Karibia

    Kita wis miwiti karo distributor ing Republik Dominika lan pulo Karibia.Ditampi kanthi apik kanggo hubungi mitra lokal kita kanggo miwiti pitakon.Rincian produk liyane babagan cara gabung dadi distributor, tinggal pesen ing www.odotautomation.com utawa email sales@odotauto...
    Waca liyane
  • ODOT mbesuk Expos

    ODOT mbesuk Expos

    Sugeng rawuh ing booth kita!Sugeng rawuh mitra lan rekan industri!Kita ngurmati saben kesempatan kanggo ketemu karo sampeyan.APIE2022 Asia-Pacific International Intelligent Equipment Exposition Welcome to visit our booth :Hall A4 -C57 Date : August 3rd-6th Exhibition Next :Ningbo JM 2022 Date : ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh mitra Jerman kita gabung karo jaringan penjualan global ODOT kanthi situs web sing diluncurake!

    Sugeng rawuh mitra Jerman kita gabung karo jaringan penjualan global ODOT kanthi situs web sing diluncurake!

    Ayo kita welcome partner Jerman Rasche & Weßler GmbH kanggo gabung jaringan sales global kita minangka distributor ODOT ing Jerman.Kita uga wis ngluncurake situs web ODOT Jerman karo mitra kita ing Jerman!Ditampi kanthi apik kanggo ngunjungi http://odot.de kanggo rincian produk lan dhukungan liyane.ODOT terus pro...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan nggoleki IO Ethernet sing berkualitas kanthi akeh saham?

    Apa sampeyan nggoleki IO Ethernet sing berkualitas kanthi akeh saham?

    Apa sampeyan nggoleki IO Ethernet sing berkualitas kanthi akeh saham?Deleng Demo saka partner kita ing Ahmedabad Demo digawe dening partner ELE + MECH ENGINEERING SOLUTION karo Demo paling anyar ing situs.Iku komunikasi Modbus-TCP karo ODOT 32 saluran IO modul DI / DO.Adaptor: CN-80...
    Waca liyane
  • Iku apik kanggo duwe Mekatronik Elektrik minangka distributor ODOT ing Turki!

    Iku apik kanggo duwe Mekatronik Elektrik minangka distributor ODOT ing Turki!

    Sugeng rawuh ing Mekatronik Elektrik Otomasyon SAN.TİC.LTD.ŞTİ kanggo gabung kita minangka distributor ODOT ing Turki!We nyedhiyani solusi kanggo pelanggan karo produk kualitas dhuwur kayata I / O sistem lan gateways uga PLC teka.Yen sampeyan butuh solusi ODOT ing Turki, hubungi kita...
    Waca liyane
  • Demo kanggo Pameran Paket Pangan Bitec Thailand

    Demo kanggo Pameran Paket Pangan Bitec Thailand

    Matur nuwun kanggo umpan balik karo demo pelanggan kanggo Pameran Paket Pangan Bitec Thailand.Rincian aplikasi: PLC: Siemens Smart 200 CPU ST40 Adaptor: CN-8031(Modbus-TCP) IO: CT-4154 (4 Voltage Output), CT-3804(4 AI, Thermocouple) PLC: OMRON NX102-10: OMRON NX102-10 8033 (Jaringan EtherCAT...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh kanggo hubungi distributor Inidan Elemech Engineering Solution

    Sugeng rawuh kanggo hubungi distributor Inidan Elemech Engineering Solution

    Iki diajeni miwiti kerjasama karo mitra Inidan Elemech Engineering Solution minangka distributor ODOT.Kanthi PLC sing bakal teka lan luwih akeh kulawarga I / O uga solusi transmisi data menyang saindenging jagad.Solusi apa wae mbutuhake dhukungan ing India, hubungi kita lan mitra bakal menehi ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing situs web ODOT sing mentas diluncurake!

    Sugeng rawuh ing situs web ODOT sing mentas diluncurake!

    Saiki kita wis ngluncurake situs web anyar bisa ndhukung rincian produk liyane kanthi fungsi respon cepet.Kita bakal nuduhake luwih akeh kasus solusi, luwih akeh dokumen, video lan warta produk paling anyar sing dirilis.Rincian produk liyane mangga tinggalake pesen ing situs web kita ing www.odotautomation.com utawa email ...
    Waca liyane
  • ODOT Poland partner ing Warsaw Industry Week

    ODOT Poland partner ing Warsaw Industry Week

    Sugeng rawuh ing stan mitra ODOT Poland saka Warsaw Industry Week kanggo aplikasi modul IO Seneng banget bisa melu ing Ekspo Minggu Industri Warsaw ing Polandia karo grup Eldar mitra Polandia kita. Ekspo kasebut dianakake ing 8-10 November 2021. Dheweke nampilake PL sing profesional banget ...
    Waca liyane
  • Mengeti ulang tahun ODOT Automation kaping 18.

    Mengeti ulang tahun ODOT Automation kaping 18.

    Pionir kanggo 18 taun, lelayaran kanggo masa depan!2022 minangka taun macan, tegese rejeki lan sukses, disambut kanggo ngetutake kiriman kanggo luwih akeh solusi ing wilayah otomatisasi!
    Waca liyane
  • Apik banget yen OKSA Automation gabung karo kita minangka Mitra ing UK!

    Apik banget yen OKSA Automation gabung karo kita minangka Mitra ing UK!

    Mangga deleng woro-woro saka mitra kita: OKSA Automation Limited seneng ngumumake kemitraan anyar karo ODOT Automation System Co., Ltd, internet industri terkemuka (IIOT), modul IO remot lan panyedhiya konverter protokol.ODOT Automation duwe pengalaman luwih saka 16 taun ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2