Solusi

  • ODOT IOs ditrapake ing pabrik kertas 500 TPD DCS

    ODOT IOs ditrapake ing pabrik kertas 500 TPD DCS

    Sistem IO remot ODOT ditrapake ing Schneider DCS saka pabrik kertas 500 TPD India.DCS (sistem kontrol terdistribusi) yaiku sistem berorientasi kontrol proses kanggo pabrik kanthi akeh puteran kontrol, sing tegese bakal ana akeh data ...
    Waca liyane
  • ODOT Profinet I / O ditrapake ing pabrik mobil listrik

    ODOT Profinet I / O ditrapake ing pabrik mobil listrik

    Entuk umpan balik positif saka ODOT Profinet I / O sing ditrapake ing pabrik mobil listrik Aplikasi situs: CN-8032-L profinet IO adaptor CT-121F 16DI 24Vdc, input tingkat dhuwur bener CT-222F 16DO 24Vdc, output tingkat dhuwur bener Modul rincian Tampilan lengkap Cukup EtherCAT IO lan ProfiNE...
    Waca liyane
  • Solusi Transmisi Data ODOT kanggo industri baterei lithium

    Solusi Transmisi Data ODOT kanggo industri baterei lithium

    Ana wutah anteng saka dikarepake kanggo baterei lithium kanggo kendaraan energi anyar, baterei panyimpenan energi lan produk 3C;utamane skala produksi baterei lithium saiki berkembang ing AS wiwit Bahan Redwood mutusake kanggo mindhah ...
    Waca liyane
  • Waca ODOT Profinet Network Adapter sing ditrapake ing Daya Angin

    Waca ODOT Profinet Network Adapter sing ditrapake ing Daya Angin

    Deleng ODOT Profinet Network Adapter sing diterapake ing situs Wind Power Modul ODOT I/O bisa diterapake ing macem-macem aplikasi.Ing aplikasi tenaga angin iki, peralatan situs yaiku piranti turing bilah turbin angin.Protokol: Solusi Profinet: ODOT CN-8032 (Adaptor Jaringan Profinet) 16 d...
    Waca liyane
  • Implementasi Kasus Akuisisi Data Industri Tekstil

    Implementasi Kasus Akuisisi Data Industri Tekstil

    Gambaran Umum Proyek Tekstil minangka teknik produksi pangolahan fisik sing khas.Proses kasebut minangka organisasi lan reorganisasi struktur antarane serat.Minangka salah sawijining industri paling tuwa ing China, tekstil nduweni peran penting ing ekonomi nasional.Nganti saiki, C...
    Waca liyane
  • ODOT solusi khusus jero kanggo breeding ternak

    ODOT solusi khusus jero kanggo breeding ternak

    Kasus lan topologi Sawijining perusahaan peternakan gedhe utamane melu peternakan babi.Sajrone kabeh proses pakan lan manajemen, akeh langkah sing dioperasikake kanthi otomatis.Ing langkah kasebut, pakan babi minangka bagean sing paling penting.Liwat manajemen pangiriman pakan iki, pakan babi sing tepat ...
    Waca liyane
  • Saka Fieldbus kanggo Ethernet Industrial, ODOT Solutions kanggo sampeyan

    Saka Fieldbus kanggo Ethernet Industrial, ODOT Solutions kanggo sampeyan

    Nalika Modicon ngembangake PLC pisanan ing donya iki, Fieldbus wis suwe banget ing lapangan otomatisasi industri amarga bisa nyedhiyakake solusi sing stabil lan ekonomis.Nanging saiki, kanthi pemberontakan Industri 4.0, peralatan lapangan mbutuhake titik data sing luwih gedhe, s ...
    Waca liyane
  • Waca ODOT Automation mentas dianyari S2E2 / S4E2

    Waca ODOT Automation mentas dianyari S2E2 / S4E2

    ODOT Automation wis ngembangake model anyar kanggo switch lan gateway kanthi desain sing luwih kompak.Bisa dicekel nganggo tangan siji (110x80x27.5mm).Rentang produk diganti kalebu: 1.5/8/16 port switch 2. Profibus-DP/Profinet/Modbus/CAnopen gateway 3. Serial gatewa...
    Waca liyane
  • NDELENG ODOT remot IO CT-623F: 8DI/8DO

    NDELENG ODOT remot IO CT-623F: 8DI/8DO

    CT-623F: input digital 8 saluran / 24VDC / sumber utawa jinis sink & output digital 8 saluran / 24VDC / jinis sumber ◆ Modul ndhukung input digital 8 saluran, lan ndhukung jinis sumber lan sink ...
    Waca liyane
  • Waca ODOT-S1E1 nganyari RS232/485/422 lan TCPgateway

    Waca ODOT-S1E1 nganyari RS232/485/422 lan TCPgateway

    ODOT ngembangake produk paling anyar S1E1 sing dikembangake adhedhasar umpan balik ing pasar.Ndhukung konversi antarane RS232/485/422 lan TCP/UDP karo 1 port serial lan 1 port Ethernet.Konverter protokol iki bisa gampang nyambungake piranti port serial menyang Ethernet lan ...
    Waca liyane
  • Test demo karo kulawarga IO remot ODOT

    Test demo karo kulawarga IO remot ODOT

    Tur prasaja ngemot kulawarga IO remot saiki ODOT sing dibangun dening para insinyur ing papan kayu, siap kasedhiya kanggo modul ODOT Remote IO.ODM / OEM ditrima!1. Adaptor Protokol CN-8031: Adaptor Modbus-TCP CN-8032: Adaptor Profinet CN-8033: Adaptor Jaringan EtherCAT CN-8011: Adaptor jaringan...
    Waca liyane
  • ODOT CN-8033 EtherCAT I / modul O

    ODOT CN-8033 EtherCAT I / modul O

    ODOT CN-8033 EtherCAT aku / modul O Deleng ODOT EtherCAT aku / solusi modul O kanggo Sensor / tombol / Farming Machinery / VFD / Relay.Modul CN-8033 EtherCAT I/O ndhukung Eth...
    Waca liyane