. ODOT CN-8021:Pabrik lan pabrik Adaptor Jaringan CANopen |ODOT

ODOT CN-8021: Adaptor Jaringan CANopen

Fitur produk:

CANopen minangka protokol tingkat dhuwur sing mbukak lan fleksibel kanthi luwih akeh aplikasi.
Adhedhasar bis CAN, nggabungake biaya murah lan kinerja dhuwur, lan nyedhiyakake solusi kontrol sing disebarake sing menarik kanggo otomatisasi industri, piranti medis, transportasi umum, elevator, elektronik maritim, lan aplikasi liyane.


Detail Produk

Tag produk

Download produk

C seri remote IO sistem

Seri C - sistem IO remot kasusun saka modul adaptor jaringan lan modul IO lengkap.Modul adaptor jaringan tanggung jawab kanggo komunikasi fieldbus, lan bisa nyadari komunikasi karo master controller utawa piranti lunak komputer host.

◆Produk kasebut nggawa desain ultra-tipis kanggo ngirit papan

◆Spring desain terminal kanggo kabel trep lan cepet

◆Desain terminal lampu pandhuan pisanan ing industri.

◆Kacepetan dhuwur 12M CANBUS backplane mawa 64 modul jumlah digital saka periode sumilir ing 2ms lan modul analog ing 3.4ms.

◆Sistem IO bisa nggawa maksimal 32 pcs modul IO

◆PCB ODM layanan lan layanan ngarang kanggo modul khusus, fungsi khusus selaras.

Parameter teknis

Rincian CN-8021:
Bisa ndhukung maksimal 128 PDO, 64 TPDO, lan 64 RPDO.
ID Node CANopen ndhukung rentang nilai saka 1 ~ 99.
CANopen selaras karo standar DS301 lan DS401.
Tingkat baud komunikasi bus saka 10Kbps ~ 1Mbps.
Ndhukung NMT, PDO, SDO, Detak Jantung lan SYNC.
Bisa nggunakake switch fisik kanggo ngontrol akses resistance terminal, tingkat baud, alamat budak lan paramèter liyane.

WTP

-40~85

Power Supply

24VDC

Lapangan Power Supply Saiki

Maks.DC 8A

Modul I/O didhukung

32 pc

Wiring

Maks. 1.5mm² (AWG 16)

Tipe Pemasangan

35mm Ukuran DIN-Rail

Ukuran

115*51.5*75mm

Bobot

130g


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.