. ODOT CN-8031:Modbus TCP Network Adapter pabrik lan manufaktur |ODOT

ODOT CN-8031: Modbus TCP Network Adapter

Fitur produk:

ODOT CN-8031 Modbus TCP Adapter

CN-8031 Modbus TCP Network Adapter ndhukung standar Modbus TCP Server Komunikasi, lan Ethernet ndhukung fungsi cascade switch dual-port. Adaptor iki ndhukung akses menyang 5 klien Modbus TCP bebarengan, ndhukung kode fungsi Modbus 01/02/03/04 / 05/06/15/16/23, ndhukung aplikasi Modbus saka watchdog, ndhukung data proses jumlah maksimum input lan output saka 8192 bita, lan ndhukung nomer modul extension IO 32.
Modul kasebut nduweni fungsi diagnostik lan bisa ngawasi status komunikasi IO
modul ing wektu nyata.

Tonton video Remote IO paling anyar ing youtube:https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

ODOT CN-8031 Modbus TCP Network Adapter (4)

Parameter teknis

Spesifikasi Hardware

Daya Sistem

Nominal: 24Vdc

Range: 9-36Vdc

Proteksi mbalikke: YES

Konsumsi Daya

50mA@24Vdc

Output Saiki

Maks.2.5A@5VDC

Isolasi

Daya Sistem kanggo Isolasi Daya Lapangan

Daya Lapangan

Nominal:24Vdc

Range

22-28Vdc

Kontak Daya Lapangan

Maks.8A

Modul Ekspansi

32 Slot

Wiring

Maks. 1.5mm² (AWG 16)

Tipe Pemasangan

35mm DIN-Rail

Ukuran

115*51.5*75mm

Bobot

130g

Spesifikasi Lingkungan

Suhu Operasi

-40~85 ℃

Kelembapan Operasi

5%-95% (Ora Kondensasi)

Kelas Proteksi

IP20

Spesifikasi Antarmuka Komunikasi

Protokol

Modbus-TCP

Area Data Proses

Jumlah input lan output:8192 Byte

Fungsi Diagnostik

Didhukung

Area Panyimpenan Data Modbus

 

0xxxx area (Coil)

8192 bit

1xxxx area (input diskret)

8192 bit

Area 3xxxx (Input register)

2048 Tembung

Area 4xxxx (Register Holding)

2048 Tembung

Area 3xxxx (Diagnosa sistem - input negara)

105 Tembung

Area 4xxxx (Diagnosa sistem - output kontrol)

1 Tembung Nomer TCP:5 Klien

TCP Keepalive

YA

Modbus Watchdog

YA (Default:Aktifake, 30 Detik)

Kode Fungsi

01/02/03/04/05/06/15/16/23

Antarmuka Jaringan

RJ45x2

Kacepetan

10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

kadohan

100m

Alamat IP

DIP ngalih set utawa piranti lunak IO-Config


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.