. ODOT CN-8032-L: Profinet Network Adapter pabrik lan pabrikan |ODOT

ODOT CN-8032-L: Profinet Network Adapter

Fitur produk:

ODOT CN-8032-L Profinet Network Adapter

Adaptor jaringan CN-8032-L Profinet ndhukung Komunikasi Piranti IO Profinet standar.Adaptor ora ndhukung redundansi MRP, lan ora redundansi jaringan ring.Lan ndhukung mode komunikasi RT nyata-wektu, kanthi wektu minimal komunikasi RT nyata-wektu 1ms. 32.

ndhukung ora MRP redundansi, ora fungsi IRT

Mangga tonton video Remote IO paling anyar ing youtube: https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

ODOT CN-8032-L Profinet Network Adapter (1)

Parameter teknis

Spesifikasi Hardware

Daya Sistem

Nominal: 24Vdc

Range: 9-36Vdc

Proteksi mbalikke: YES

Konsumsi Daya

110mA@24Vdc

Output Saiki

Maks: 2A@5Vdc

Isolasi

Daya Sistem kanggo Isolasi Daya Lapangan

Daya Lapangan

Nominal-24Vdc

Range-22-28Vdc

Proteksi mbalikke

YA

Kontak Daya Lapangan

Maks: 8A

Modul Ekspansi

32 Slot

Wiring

Maks. 1.5mm² (AWG 16)

Tipe Pemasangan

35mm DIN-Rail

Ukuran

115*51.5*75mm

Bobot

130g

Spesifikasi Lingkungan

Suhu Operasional -40~85 ℃
Kelembapan Operasional 5%-95% (Ora Kondensasi)
Kelas Proteksi IP20

Parameter Profine

Protokol

Piranti IO Profinet

Ukuran Data I/O

Input Maks.1440 Byte, Output Maks.1440 Byte

RT

YA, Min.1 ms

IRT

YA, Min. 250 us

MRP

YA

MRPD

NO

Antarmuka Jaringan

RJ45x2

Kacepetan

10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

kadohan

100m

Jeneng Piranti Profinet

Setelan ngalih DIP utawa modifikasi monitor Profinet


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.