. ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter pabrik lan manufaktur |ODOT

ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter

Fitur produk:

ODOT CN-8034 EtherNET/IP Network Adapter

Modul CN-8034 Ethernet/IP I/O ndhukung akses protokol Ethernet/IP standar.Adaptor ndhukung Max.input saka 504 bait lan Max.output saka 504 bita.Ndhukung 32 pcs modul IO lengkap.


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

ODOT Automation resmi ngluncurake Adaptor jaringan CN-8034 EtherNET/IP ing wulan iki.
Wis sukses dites karo PLC kayata AB(1769-L16ER-BB1B), Delta (AS228T-A), Omron (NX1P2-9024DT) lan pengontrol liyane.

ODOT CN-8034

Parameter teknis

Adaptor jaringan uga kompatibel karo CODESYS V3.5.

Maks.input punika 504 byte

Maks.output punika 504 byte

Maks.sambungan pesen eksplisit yaiku 10

Maks.sambungan pesen implisit yaiku 5

Maks.Koneksi CIP yaiku 10

Maks.Dawane bus 100m

2*RJ45, 10/100Mbps, adaptasi diri, dupleks lengkap

 

Parameter teknis

Spesifikasi Hardware

Daya Sistem: Nominal: 24Vdc, Range: 9-36Vdc

Perlindhungan: Perlindhungan Arus Luwih, Perlindhungan Reverse: YES

Konsumsi Daya: 110mA@24Vdc

Internal BUS Supply Saiki: Max.2A@5VDC

Isolasi: Daya Sistem kanggo Isolasi Daya Lapangan

Sumber Daya Lapangan: Sumber Daya: 22 ~ 28V (Nominal 24VDC)

Lapangan Power Supply Saiki: Max.DC 8A

Modul I/O didhukung: 32 pcs

Kabel: Max.1.5mm² (AWG 16)

Tipe Pemasangan: 35mm Ukuran DIN-Rail

Ukuran: 115*51.5*75mm

Bobot: 130g

 

Spesifikasi Lingkungan

Suhu operasional: -40 ~ 85 ℃

Kelembapan Operasional: 5% ~ 95% RH (Tanpa Kondensasi)

Tingkat pangayoman: IP20

 

Parameter Ethernet/IP

Protokol: Ethernet/IP

Maks.dawa input: 504 Byte saben Kayata Déwan

Maks.dawa output: 504 Byte saben Kayata Déwan

Maks.ora.sambungan pesen eksplisit: 10

Maks.ora.saka sambungan pesen implisit: 5

Maks.ora.saka sambungan CIP: 10

Antarmuka Jaringan: 2 * RJ45

Kacepetan: 10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

Max.Legenth Bus: 100m

Aplikasi

ODOT CN-8034-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.