. ODOT-PNM02 V2.1: Modbus-RTU / ASCII kanggo pabrik Konverter ProfiNet lan manufaktur |ODOT

ODOT-PNM02 V2.1: Modbus-RTU / ASCII kanggo Konverter ProfiNet

Fitur produk:

ODOT-PNM02 V2.1

Modbus (master / slave, RTU / ASCII) menyang ProfiNET, 2 port serial port (RS485 / RS232 / RS422), ndhukung 50 slot, 200 printah ing portal TIA (dening piranti lunak sing dikonfigurasi), ndhukung MAX 60 budak

♦ Ndhukung konversi protokol antarane Modbus lan PROFINET

♦ Ndhukung 2 * RS485 / RS232 utawa 1 * RS422

♦ Ndhukung master utawa slave Modbus, lan ndhukung RTU utawa ASCII

♦ Ndhukung suhu kerja -40 ~ 85 ° C

♦ Ndhukung area data: 2 serial Modbus-RTU/ASCII menyang PROFIBUS gateway karo Max.input 1440 bita lan Max.output 1440 bita

♦ Ndhukung siji ngreset tombol

 


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

ODOT-PNM02 gateway punika Modbus-RTU / ASCII kanggo PROFINET protokol converter.Produk iki bisa nyambung piranti Modbus kanggo PLC (S7-300/1200/1500/400) karo antarmuka komunikasi PROFINET.Iku adopts aluminium alloy Nihan karo desain tenan lan ndhukung instalasi DIN-rel.Kabeh sinyal serial nyedhiyakake isolasi fotoelektrik sing dibangun.

ODOT-PNM02

Parameter teknis

Properti Mekanik

Shell: paduan aluminium

Bobot: 335g

Ukuran: 27.5*110*80 mm

Suhu kerja: -40 ~ 85 ° C

Suhu panyimpenan: -55 ~ 125 ° C

Kelembapan Relatif: 5 ~ 95% (ora ana kondensasi)

Tegangan Input: 9 ~ 36 VDC

Wiring: 3.81mm plug screw terminal

Daya: Max.200mA@24V

Serial Modbus Kab

Nomer Port: 2

Port Seri: RS485/422/232

Wiring: 3.81mm plug screw terminal

Proteksi ESD: ± 16KV

Resistance Terminal Rs485: Eksternal 120Ω

Bit Data: 7,8

Stop Bits: 1,2

Checkdigit: Ora ana, genap, ganjil

Baud Rate: 2400 ~ 115200bps

Kode Fungsi: 01/02/03/04/05/06/15/16

Antarmuka Ethernet

Protokol: PROFINET

Slot Modul: 50pcs

Nomer Terminal: 2 cara

Kacepetan: 10/100Mbps self-adaption, Auto-MDI/MDIX

Konektor: 8 Pin Rj45

Proteksi Isolasi: Isolasi elektromagnetik

Parameter Teknis Utama

Instalasi: 35mm standar Din-rail

Ndhukung Protokol: PROFINET I/O Piranti V2.3

Area Data PROFINET: Maks.input saka 1440 bita & Max.output saka 1440 bita

Maks.Slot: 50 pcs

Isolasi Serial: Isolasi coupler optik lan isolasi daya

Nomer Seri: Ndhukung 2 * RS485 / RS232 orl * RS422

Resistance Terminal Serial: mbutuhake resistance eksternal 120Q

Protokol Serial: Ndhukung master Modbus-RTU/ASCII, budak Modbus-RTU/ASCII

Parameter Serial: Ndhukung baud rate 1200 ~ 115200bps, ora ndhukung, mriksa angka genap lan ganjil

Stasiun Ndhukung Modbus 62pcs

Kode Fungsi Ndhukung Modbus 01/02/03/04/05/06/15/16

IP Kelas: IP20

 

liyane

Sertifikat: EMC, CE

Garansi: 3 taun

 

Piranti lunak

Nyedhiyakake dokumen XML

Nyedhiyani piranti lunak debug

Aplikasi

ODOT-PNM03
ODOT-PNM04

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.