. ODOT Remote I / O Modul pabrik lan manufaktur |ODOT

Modul I/O Remote ODOT

Fitur produk:

Modul protokol fleksibel lan modul I/O plug and play, fitur kaya ing ngisor iki:

1. Dirancang kanthi maksimal 32 modul, saben modul I / O dibangun kanthi 16 saluran lan saben duwe indikator LED.

2. Ndhukung sakabèhé 512 I / O TCTerms lan marasake awakmu dhewe;

3. Kabel piring mburi modul I / O bisa ditambah nganti 15 meter kanggo digunakake ing pirang-pirang panel;

4. WTP saka -40 ~ 85 ℃ kanthi garansi 3 taun;

5. Kacepetan dhuwur 12M piring mburi bis, karo 32 modul jumlahe digital saka periode sumilir ing 2ms lan jumlahe analog 2ms;

6. Ndhukung Modbus-RTU, Modbus-TCP, Profinet, Profibus - DP (DPV0), EtherCAT, Ethernet / IP lan liyane nganti 12 jinis protokol stream utama.


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

Modul IO Remote ODOT

Modul I / O remot ODOT minangka modul I / O sing larang regane kanthi 12 jinis protokol aliran utama ing pasar.Bisa digantung kanthi maksimal 64 modul, lan saben modul I / O dibangun kanthi 16 saluran lan saben saluran duwe indikator LED.Dadi bisa ndhukung sakabèhé 1024 titik I/O kanthi plug panas.Modul Odot I/O dibulit karo aturan kelas mobil lan WTP kalebu saka -40 nganti 85 ℃ kanthi garansi 3 taun.ODO I / O dirancang kanthi bis piring mburi 12M kanthi kacepetan dhuwur, nggawa 64 modul jumlah digital kanthi wektu sumilir ing 2ms lan jumlah analog yaiku 3.4ms.Kanthi desain instalasi Din-rail, desain kompak iki, sawetara protokol sing didhukung modul I/O remot bisa njamin aplikasi sampeyan luwih kompetitif ing pasar.

Parameter teknis

ODOT Remote IO Module-2

Aplikasi

Aplikasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.