Produk

  • CP-9131

    CP-9131

    CP-9131 minangka versi pisanan saka ODOT Automation PLC, lingkungan pemrograman nderek IEC61131-3 sistem programmable standar internasional, lan ndhukung 5 basa program kayata Instruction List (IL), Ladder Diagram (LD), Structured Text (ST) , Diagram Blok Fungsi (CFC/FBD) lan Bagan Fungsi Sekuensial (SFC).

    PLC bisa ndhukung 32 pcs modul IO, lan panyimpenan program ndhukung 127Kbyte, panyimpenan data ndhukung 52Kbyte, area panyimpenan data ngemot area input 1K (1024Byte), area output 1K (1024Byte), lan area variabel penengah 50K.

    Kanthi antarmuka RS485 komunikasi serial standar dibangun ing, kaleksanane karo 2 antarmuka RJ45 kang PLC cilik karo fungsi sugih.

    CP-9131 minangka komponèn inti saka kabèh seri C, karya utama ora mung tanggung jawab kanggo nglakokaké program logika pangguna, nanging uga tanggung jawab kanggo kabeh I / O data nampa lan ngirim, Processing data komunikasi lan karya liyane.Kanthi instruksi sugih, fungsi dipercaya, adaptasi apik, struktur kompak, gampang kanggo nggedhekake, biaya-efektif, versatility kuwat, program, ngawasi, debugging, operasi lapangan banget trep, PLC bisa Applied kanggo macem-macem sistem automation.

    Antarmuka Ethernet ing CPU ndhukung fungsi Modbus TCP Server, ndhukung pihak katelu Modbus TCP Klien kanggo ngakses data, ndhukung fungsi Modbus TCP Klien, ndhukung kanggo akses menyang data saka pihak katelu Modbus TCP Server.

    Port RS485 ndhukung master Modbus RTU, abdi Modbus RTU, lan ndhukung piranti pihak katelu kanggo komunikasi karo PLC liwat port serial.

  • B32 Series Modular terpadu IO

    B32 Series Modular terpadu IO

    ODOT B seri modul I/O terpadu

    ODOT B seri terpadu modul I / O kasusun saka Papan komunikasi (papan COMM) modul lan modul IO lengkap.Papan COMM bisa milih modul bus sing cocog miturut antarmuka komunikasi sistem pengontrol.Protokol komunikasi industri utama kalebu Modbus, Profibus-DP, Profinet, EtherCAT, EtherNet/IP, CANopen, CC-Link, PowerLink, lsp. Modul I/O sing diperluas dipérang dadi enem kategori: modul input digital, modul output digital, modul input analog, modul output analog, modul khusus, lan modul I/O hibrida.

    Papan COMM lan modul IO lengkap bisa digabungake kanthi bebas adhedhasar syarat situs.Modul IO terintegrasi bisa nyuda biaya nalika ana sawetara titik data.

  • ODOT-S1E1 V2.0: Serial Gateway

    ODOT-S1E1 V2.0: Serial Gateway

    Iki minangka konverter sing dikembangake dening Sichuan Odot Automation System Co., LTD antarane RS232 / 485/422 lan TCP / UDP. Konverter protokol iki kanthi gampang bisa nyambungake piranti port serial menyang Ethernet lan nyadari upgrade jaringan piranti port serial.

    Konverter protokol ndhukung fungsi "transmisi data", sing bisa disetel minangka klien utawa server.Fungsi iki bisa gampang éling komunikasi data antarane PLC, server lan piranti Ethernet liyane lan piranti port serial ndasari.

    Ndhukung server TCP lan transmisi transparan klien TCP
    Ndhukung transmisi transparan UDP lan port serial virtual
    Ndhukung transmisi transparan nganggo utawa tanpa protokol.Transmisi transparan protokol ndhukung MODBUS RTU / ASCII
    Ndhukung parameter konfigurasi browser WEB (Parameter umum) Serial port baud rate 1200 nganti 115200 bps

  • ODOT-MS100T/100G Seri : 5/8/16 Port Unmanaged EtherNet Switch

    ODOT-MS100T/100G Seri : 5/8/16 Port Unmanaged EtherNet Switch

    MS100T

    10/100 Mbps self-adaption, (Auto-MDI/MDI-X)

    Ndhukung IEEE 802.3 kanggo 10BaseT

    Ndhukung IEEE 802.3u kanggo 100BaseT lan 100BaseFX

    Ndhukung IEEE 802.3xfor kontrol aliran

    Ndhukung proteksi badai siaran

    Ndhukung suhu kerja: -40 ~ 85 ℃

    5/8/16 port unmanaged Ethernet Ngalih DIN-rel

  • MG-CANEX CANopen to Modbus TCP converter

    MG-CANEX CANopen to Modbus TCP converter

    Konverter Protokol MG-CANEX

    CANopen to Modbus TCP protocol converter

    MG-CANEX minangka konverter protokol saka CANopen menyang Modbus TCP.Piranti kasebut minangka master ing jaringan CANopen lan bisa disambungake menyang piranti budak CANopen standar.Transmisi data ndhukung PDO, SDO, lan kontrol kesalahan ndhukung Detak Jantung.Ndhukung kiriman pesen sing sinkron lan ora sinkron.

    Minangka server TCP ing jaringan Modbus TCP, piranti kasebut bisa diakses dening 5 klien TCP ing wektu sing padha, lan bisa disambungake menyang pengontrol PLC lan macem-macem piranti lunak konfigurasi.Uga bisa nyambung transceiver optik lan éling transmisi data long-distance.

  • ODOT-S7MPIV2.0: Antarmuka PPI/MPI/PROFIBUS menyang EtherNet

    ODOT-S7MPIV2.0: Antarmuka PPI/MPI/PROFIBUS menyang EtherNet

    ♦ Dipasang ing port komunikasi PPI/MPI/PROFIBUS PLC, umume tanpa sumber daya eksternal

    ♦ Ndhukung driver komunikasi Ethernet Siemens S7, kalebu MicroWIN, STEP7, Portal TIA, WinCC dll.

    ♦ Integrasi karo server Modbus-TCP, area data Modbus bisa kanthi otomatis utawa diowahi kanggo peta kanggo ndhaftar S7-200/300/400

    ♦ Sambungan S7TCP lan komunikasi Modbus-TCP bisa diwujudake bebarengan

    ♦ Nganti 32 sambungan komputer host didhukung

    ♦ Konverter MPI menyang S7 Ethernet/Modbus-TCP

    ♦ Ndhukung reset One-Key

  • Modul I/O Remote ODOT

    Modul I/O Remote ODOT

    Modul protokol fleksibel lan modul I/O plug and play, fitur kaya ing ngisor iki:

    1. Dirancang kanthi maksimal 32 modul, saben modul I / O dibangun kanthi 16 saluran lan saben duwe indikator LED.

    2. Ndhukung sakabèhé 512 I / O TCTerms lan marasake awakmu dhewe;

    3. Kabel piring mburi modul I / O bisa ditambah nganti 15 meter kanggo digunakake ing pirang-pirang panel;

    4. WTP saka -40 ~ 85 ℃ kanthi garansi 3 taun;

    5. Kacepetan dhuwur 12M piring mburi bis, karo 32 modul jumlahe digital saka periode sumilir ing 2ms lan jumlahe analog 2ms;

    6. Ndhukung Modbus-RTU, Modbus-TCP, Profinet, Profibus - DP (DPV0), EtherCAT, Ethernet / IP lan liyane nganti 12 jinis protokol stream utama.

  • ODOT CN-8032-L: Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032-L: Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032-L Profinet Network Adapter

    Adaptor jaringan CN-8032-L Profinet ndhukung Komunikasi Piranti IO Profinet standar.Adaptor ora ndhukung redundansi MRP, lan ora redundansi jaringan ring.Lan ndhukung mode komunikasi RT nyata-wektu, kanthi wektu minimal komunikasi RT nyata-wektu 1ms. 32.

    ndhukung ora MRP redundansi, ora fungsi IRT

    Mangga tonton video Remote IO paling anyar ing youtube: https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA

  • ODOT CN-8032: Adaptor Jaringan Profinet

    ODOT CN-8032: Adaptor Jaringan Profinet

    Detail Produk Karakteristik Produk ODOT CN-8032 Adaptor Jaringan Profinet Adaptor jaringan Profinet CN-8032 ndhukung Komunikasi Piranti IO Profinet standar.Adaptor ndhukung redundansi media MRP, lan bisa nyadari redundansi jaringan ring.Lan ndhukung RT / IRT nyata-wektu lan mode komunikasi sinkron, karo RT wektu nyata komunikasi wektu minimal 1ms lan IRT komunikasi sinkron periode minimal 250us. Adaptor ndhukung input maksimum 1440 bait, a ma ...
  • ODOT CN-8031: Modbus TCP Network Adapter

    ODOT CN-8031: Modbus TCP Network Adapter

    ODOT CN-8031 Modbus TCP Adapter

    CN-8031 Modbus TCP Network Adapter ndhukung standar Modbus TCP Server Komunikasi, lan Ethernet ndhukung fungsi cascade switch dual-port. Adaptor iki ndhukung akses menyang 5 klien Modbus TCP bebarengan, ndhukung kode fungsi Modbus 01/02/03/04 / 05/06/15/16/23, ndhukung aplikasi Modbus saka watchdog, ndhukung data proses jumlah maksimum input lan output saka 8192 bita, lan ndhukung nomer modul extension IO 32.
    Modul kasebut nduweni fungsi diagnostik lan bisa ngawasi status komunikasi IO
    modul ing wektu nyata.

    Tonton video Remote IO paling anyar ing youtube:https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA

  • ODOT CN-8033: Adaptor Jaringan EtherCAT

    ODOT CN-8033: Adaptor Jaringan EtherCAT

    Modul CN-8033 EtherCAT I / O ndhukung akses protokol EtherCAT standar.Adaptor ndhukung Max.input saka 1024 bita lan Max.output saka 1024 bita.Ndhukung 32 pcs modul IO lengkap.

  • ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter

    ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter

    ODOT CN-8034 EtherNET/IP Network Adapter

    Modul CN-8034 Ethernet/IP I/O ndhukung akses protokol Ethernet/IP standar.Adaptor ndhukung Max.input saka 504 bait lan Max.output saka 504 bita.Ndhukung 32 pcs modul IO lengkap.