Sistem Io Remote

  • ODOT CN-8032-L: Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032-L: Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032-L Profinet Network Adapter

    Adaptor jaringan CN-8032-L Profinet ndhukung Komunikasi Piranti IO Profinet standar.Adaptor ora ndhukung redundansi MRP, lan ora redundansi jaringan ring.Lan ndhukung mode komunikasi RT nyata-wektu, kanthi wektu minimal komunikasi RT nyata-wektu 1ms. 32.

    ndhukung ora MRP redundansi, ora fungsi IRT

    Mangga tonton video Remote IO paling anyar ing youtube: https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA

  • ODOT CN-8032: Adaptor Jaringan Profinet

    ODOT CN-8032: Adaptor Jaringan Profinet

    Detail Produk Karakteristik Produk ODOT CN-8032 Adaptor Jaringan Profinet Adaptor jaringan Profinet CN-8032 ndhukung Komunikasi Piranti IO Profinet standar.Adaptor ndhukung redundansi media MRP, lan bisa nyadari redundansi jaringan ring.Lan ndhukung RT / IRT nyata-wektu lan mode komunikasi sinkron, karo RT wektu nyata komunikasi wektu minimal 1ms lan IRT komunikasi sinkron periode minimal 250us. Adaptor ndhukung input maksimum 1440 bait, a ma ...
  • ODOT CN-8031: Modbus TCP Network Adapter

    ODOT CN-8031: Modbus TCP Network Adapter

    ODOT CN-8031 Modbus TCP Adapter

    CN-8031 Modbus TCP Network Adapter ndhukung standar Modbus TCP Server Komunikasi, lan Ethernet ndhukung fungsi cascade switch dual-port. Adaptor iki ndhukung akses menyang 5 klien Modbus TCP bebarengan, ndhukung kode fungsi Modbus 01/02/03/04 / 05/06/15/16/23, ndhukung aplikasi Modbus saka watchdog, ndhukung data proses jumlah maksimum input lan output saka 8192 bita, lan ndhukung nomer modul extension IO 32.
    Modul kasebut nduweni fungsi diagnostik lan bisa ngawasi status komunikasi IO
    modul ing wektu nyata.

    Tonton video Remote IO paling anyar ing youtube:https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA

  • ODOT CN-8033: Adaptor Jaringan EtherCAT

    ODOT CN-8033: Adaptor Jaringan EtherCAT

    Modul CN-8033 EtherCAT I / O ndhukung akses protokol EtherCAT standar.Adaptor ndhukung Max.input saka 1024 bita lan Max.output saka 1024 bita.Ndhukung 32 pcs modul IO lengkap.

  • ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter

    ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter

    ODOT CN-8034 EtherNET/IP Network Adapter

    Modul CN-8034 Ethernet/IP I/O ndhukung akses protokol Ethernet/IP standar.Adaptor ndhukung Max.input saka 504 bait lan Max.output saka 504 bita.Ndhukung 32 pcs modul IO lengkap.

  • ODOT CN-8012: Adaptor Jaringan Profibus-DP

    ODOT CN-8012: Adaptor Jaringan Profibus-DP

    Adaptor Jaringan CN-8012 Profibus-DP

    Ringkesan Modul

    Adaptor jaringan CN-8012 PROFIBUS-DP ndhukung akses PROFIBUS-DP standar, lan versi protokol sing didhukung yaiku DPV0.

  • ODOT CN-8011: Modbus-RTU Network Adapter

    ODOT CN-8011: Modbus-RTU Network Adapter

    CN-8011 Modbus-RTU Network Adapter

    Ringkesan Modul

    Adaptor jaringan CN-8011 Modbus-RTU ndhukung komunikasi Modbus-RTU standar, ndhukung kode fungsi 01/02/03/04/05/06/15/16/23, lan piranti iki bisa ngawasi negara komunikasi modul IO kanthi nyata wektu.

  • ODOT CN-8021: Adaptor Jaringan CANopen

    ODOT CN-8021: Adaptor Jaringan CANopen

    CANopen minangka protokol tingkat dhuwur sing mbukak lan fleksibel kanthi luwih akeh aplikasi.
    Adhedhasar bis CAN, nggabungake biaya murah lan kinerja dhuwur, lan nyedhiyakake solusi kontrol sing disebarake sing menarik kanggo otomatisasi industri, piranti medis, transportasi umum, elevator, elektronik maritim, lan aplikasi liyane.

  • CT-121F: 16 ​​saluran input digital/24VDC/Tipe sink

    CT-121F: 16 ​​saluran input digital/24VDC/Tipe sink

    CT-121F: 16 ​​saluran input digital/24VDC/Tipe sink/Tingkat dhuwur input bener

    Fitur modul

    ◆ modul ndhukung 16 saluran input digital, ndhukung sink input, lan voltase input 24VDC.

    ◆ modul bisa ngumpulake sinyal output digital saka peralatan lapangan (kontak garing utawa output aktif).

    ◆ modul bisa diakses kanggo 2-kabel utawa 3-kabel sensor digital.

    ◆ bus internal lan input lapangan modul nggunakake opto-isolator.

    ◆ modul ndhukung fungsi nyekeli sinyal input, lan wektu nyekeli bisa disetel.

    ◆modul nggawa 16 saluran input digital kanthi indikator LED ing saben saluran.

    ◆ ndhukung fungsi pancacahan, kanthi nambahake sub-modul ngitung.

    ◆ saben saluran input modul ndhukung counter 32-dicokot karo frekuensi pancacahan <200Hz.

    ◆ modul bisa nyetel wektu nyaring input sinyal digital lan urutan transmisi bait saka counter.

    ◆ saben saluran modul bisa nyetel mode pancacahan lan pancacahan arah independen.

  • CT-222F: output digital 16 saluran/24VDC/jinis sumber

    CT-222F: output digital 16 saluran/24VDC/jinis sumber

    CT-222F 16 channel digital output/24VDC/source type/output 24VDC, output tingkat dhuwur bener

    Fitur modul

    ◆ modul ndhukung 16 saluran output digital, output tingkat dhuwur bener, voltase output punika 24VDC.

    ◆ modul bisa drive peralatan lapangan.(relay, katup solenoid, lsp)

    ◆ bus internal modul lan output lapangan nggunakake opto-coupler.

    ◆ modul duwe 16 saluran output digital lampu indikator LED.

    ◆ modul nduweni fungsi mati termal lan pangayoman overcurrent.

    ◆ modul ndhukung pangayoman short circuit lan pangayoman kakehan.

  • CT-122F: 16 ​​saluran input digital/0VDC/Tipe sumber

    CT-122F: 16 ​​saluran input digital/0VDC/Tipe sumber

    CT-122F 16 saluran input digital/0VDC/Tipe sumber/Input 0V, input level rendah valid

    Fitur modul

    ◆ Modul ndhukung 16 saluran input digital, ndhukung input sumber, voltase input 0V lan input tingkat kurang bener.

    ◆ modul bisa ngumpulake sinyal output digital saka peralatan lapangan (kontak garing utawa output aktif).

    ◆ modul bisa disambungake menyang sensor digital 2-kabel utawa 3-kabel.

    ◆ bus internal modul lan input lapangan diisolasi dening optocoupler.

    ◆ modul ndhukung fungsi nyekeli sinyal input, wektu nyekeli bisa disetel.

  • CT-221F: 16 ​​saluran output digital/24VDC/Tipe sink

    CT-221F: 16 ​​saluran output digital/24VDC/Tipe sink

    CT-221F 16 saluran output digital/24VDC/Tipe sink/output 0V, output tingkat rendah valid

    Fitur modul

    ◆ modul ndhukung 16 saluran output digital, voltase output 0V lan output tingkat kurang bener.

    ◆ modul bisa nyopir peralatan lapangan (relay, katup solenoid, lsp)

    ◆ bus internal lan output lapangan modul loro nganggo isolasi elektromagnetik

    ◆ modul nggawa 16 saluran output digital indikator LED

    ◆ modul nduweni fungsi mati termal lan liwat pangayoman saiki

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3