. ODOT-MS100T/100G Series : 5/8/16 Port Unmanaged EtherNet Switch pabrik lan manufaktur |ODOT

ODOT-MS100T/100G Seri : 5/8/16 Port Unmanaged EtherNet Switch

Fitur produk:

MS100T

10/100 Mbps self-adaption, (Auto-MDI/MDI-X)

Ndhukung IEEE 802.3 kanggo 10BaseT

Ndhukung IEEE 802.3u kanggo 100BaseT lan 100BaseFX

Ndhukung IEEE 802.3xfor kontrol aliran

Ndhukung proteksi badai siaran

Ndhukung suhu kerja: -40 ~ 85 ℃

5/8/16 port unmanaged Ethernet Ngalih DIN-rel


Detail Produk

Tag produk

Download produk

Detail Produk

ODOT-MS100T seri punika plug dhasar lan muter industri-bahan unmanaged Ethernet switch, euqipped karo 5/8/16 10/100 MB bandar, kabeh bandar ndhukung IEEE802.3 / 802.3u / 802.3x, ndhukung pangayoman badai siaran, adaptasi kanggo macem-macem lingkungan industri, kelas pangayoman IP20.Produk kasebut nganggo lapisan logam lan ndhukung instalasi DIN-rel 35 mm.

Seri ODOT-MS100T minangka plug and play dhasar Ethernet sing ora dikelola kelas industri, dilengkapi karo port 5/8/16 10/100/1000 MB, kabeh port ndhukung IEEE802.3 / 802.3u / 802.3x, ndhukung proteksi badai siaran, adaptasi kanggo macem-macem lingkungan industri, kelas pangayoman IP20.Produk kasebut nganggo lapisan logam lan ndhukung instalasi DIN-rel 35 mm.

ODOT-MS100T-6

Karakteristik produk

MS100T

10/100 Mbps self-adaption, (Auto-MDI/MDI-X)

Ndhukung IEEE 802.3 kanggo 10BaseT

Ndhukung IEEE 802.3u kanggo 100BaseT lan 100BaseFX

Ndhukung IEEE 802.3xfor kontrol aliran

Ndhukung proteksi badai siaran

Ndhukung suhu kerja: -40 ~ 85 ℃

5/8/16 port unmanaged Ethernet Ngalih DIN-rel

 

MS100G

10/100/1000 Mbps self-adaption, (Auto-MDI/MDI-X)

Ndhukung IEEE 802.3 kanggo 10BaseT

Ndhukung IEEE 802.3u kanggo 100BaseT(X)

Ndhukung IEEE 802.3z kanggo 1000BaseT

Ndhukung IEEE 802.3xfor Flow Control

Ndhukung proteksi badai siaran

Ndhukung suhu kerja: -40 ~ 85 ℃

5/8/16 port unmanaged Ethernet Ngalih DIN-rel

ODOT-MS105T: 5-port 10/100Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS108T: 8-port 10/100Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS116T: 16-port 10/100Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS105G: 5-port 10/100/1000Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS108G: 8-port 10/100/1000Mbps, 35mm DIN-rel

Parameter teknis

Fungsi

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Ndhukung

IEEE 802.3/802.3x/802.3u

Tegangan Input

1 cara 9 ~ 36V DC

2 cara 9 ~ 36V DC

2 way9 ~ 36V DC

Instalasi

35mm Din-rel

alamat MAC

ODOT-MS105T/MS108T 2K

ODOT-MS116T 16K

ODOT-MS105G 2K ODOT-MS108G 4K

Ndhukung

Negosiasi otomatis 10/100Mbps, 10/100/1000 Mbps Setengah/dupleks lengkap, Auto MDI/MDIX

WTP

-40~85 ℃

Kelembapan Kerja

5 ~ 90% (non-kondensasi)

Ndhukung

Siaran pangayoman badai

Ndhukung

Proteksi sambungan anti-mundur

Garansi

3 taun

Ngalih Atribusi

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Ukuran tabel alamat MAC

2K/4K

16K

Ukuran buffer paket

512 dicokot

4MB

Antarmuka

Port RJ45: 10/100BaseT(X) deteksi dhewe, MID/MDIX adaptasi dhewe

Lingkungan Operasi

Suhu: -20 ~ 85 ℃, Kelembapan: 5 ~ 90% (non-kondensasi)

Lumbung

Suhu: -55~125 ℃, Kelembapan: 5~90% (non-kondensasi)

daya

9V ~ 36V DC (disaranake 24V)

Perlindhungan arus luwih

1.25A

Proteksi sambungan anti-mundur

Ndhukung proteksi sambungan Anti-reverse

Parameter teknis

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Tegangan operasi

9 ~ 36V DC

Suhu Kerja

-40~85 ℃

Suhu panyimpenan

-55~125 ℃

pangayoman overcurrent

1.25A

Konsumsi Daya

200mA@24V

300mA@24V

500mA@24V

Kelembapan

5 ~ 95% (non-kondensasi)

Garansi

3 taun

ESD

2 KV

Parameter Listrik

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Tegangan operasi

9 ~ 36V DC

Suhu Kerja

-40~85 ℃

Suhu panyimpenan

-55~125 ℃

pangayoman overcurrent

1.25A

konsumsi daya sakabèhé

100T: 50mA@24V

100G: 100mA@24V

100T: 80mA@24V

100G: 140mA@24V

200mA@24V

Kelembapan Kerja

5 ~ 95% (non-kondensasi)

Garansi

3 taun

ESD

2 KV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.