Konverter Protokol

  • ODOT-S1E1 V2.0: Serial Gateway

    ODOT-S1E1 V2.0: Serial Gateway

    Iki minangka konverter sing dikembangake dening Sichuan Odot Automation System Co., LTD antarane RS232 / 485/422 lan TCP / UDP. Konverter protokol iki kanthi gampang bisa nyambungake piranti port serial menyang Ethernet lan nyadari upgrade jaringan piranti port serial.

    Konverter protokol ndhukung fungsi "transmisi data", sing bisa disetel minangka klien utawa server.Fungsi iki bisa gampang éling komunikasi data antarane PLC, server lan piranti Ethernet liyane lan piranti port serial ndasari.

    Ndhukung server TCP lan transmisi transparan klien TCP
    Ndhukung transmisi transparan UDP lan port serial virtual
    Ndhukung transmisi transparan nganggo utawa tanpa protokol.Transmisi transparan protokol ndhukung MODBUS RTU / ASCII
    Ndhukung parameter konfigurasi browser WEB (Parameter umum) Serial port baud rate 1200 nganti 115200 bps

  • MG-CANEX CANopen to Modbus TCP converter

    MG-CANEX CANopen to Modbus TCP converter

    Konverter Protokol MG-CANEX

    CANopen to Modbus TCP protocol converter

    MG-CANEX minangka konverter protokol saka CANopen menyang Modbus TCP.Piranti kasebut minangka master ing jaringan CANopen lan bisa disambungake menyang piranti budak CANopen standar.Transmisi data ndhukung PDO, SDO, lan kontrol kesalahan ndhukung Detak Jantung.Ndhukung kiriman pesen sing sinkron lan ora sinkron.

    Minangka server TCP ing jaringan Modbus TCP, piranti kasebut bisa diakses dening 5 klien TCP ing wektu sing padha, lan bisa disambungake menyang pengontrol PLC lan macem-macem piranti lunak konfigurasi.Uga bisa nyambung transceiver optik lan éling transmisi data long-distance.

  • ODOT-S7MPIV2.0: Antarmuka PPI/MPI/PROFIBUS menyang EtherNet

    ODOT-S7MPIV2.0: Antarmuka PPI/MPI/PROFIBUS menyang EtherNet

    ♦ Dipasang ing port komunikasi PPI/MPI/PROFIBUS PLC, umume tanpa sumber daya eksternal

    ♦ Ndhukung driver komunikasi Ethernet Siemens S7, kalebu MicroWIN, STEP7, Portal TIA, WinCC dll.

    ♦ Integrasi karo server Modbus-TCP, area data Modbus bisa kanthi otomatis utawa diowahi kanggo peta kanggo ndhaftar S7-200/300/400

    ♦ Sambungan S7TCP lan komunikasi Modbus-TCP bisa diwujudake bebarengan

    ♦ Nganti 32 sambungan komputer host didhukung

    ♦ Konverter MPI menyang S7 Ethernet/Modbus-TCP

    ♦ Ndhukung reset One-Key

  • ODOT-DPM01: Modbus-RTU kanggo Profibus-DP Converter

    ODOT-DPM01: Modbus-RTU kanggo Profibus-DP Converter

    ♦ Ndhukung konversi protokol antarane Modbus lan PROFIBUS

    ♦ Ndhukung RS485, RS422 lan Rs232

    ♦ Ndhukung master lan slave Modbus, lan ndhukung RTU utawa ASCII

    ♦ Ndhukung lingkungan kerja -40 ~ 85 ° C

    ♦ PROFIBUS-DP: Maks.Input 244 bita, Maks.Output 244 bita

    ♦ DPM01: Modbus 1 arah menyang gerbang budak PROFIBUS, jumlah input lan output yaiku 288 bita.

    ♦ DPM02: (kustomisasi) 1-way Modbus-RTU menyang PROFIBUS slave gateway, jumlah input lan outputis488 byte.

  • ODOT-PNM02 V2.1: Modbus-RTU / ASCII kanggo Konverter ProfiNet

    ODOT-PNM02 V2.1: Modbus-RTU / ASCII kanggo Konverter ProfiNet

    ODOT-PNM02 V2.1

    Modbus (master / slave, RTU / ASCII) menyang ProfiNET, 2 port serial port (RS485 / RS232 / RS422), ndhukung 50 slot, 200 printah ing portal TIA (dening piranti lunak sing dikonfigurasi), ndhukung MAX 60 budak

    ♦ Ndhukung konversi protokol antarane Modbus lan PROFINET

    ♦ Ndhukung 2 * RS485 / RS232 utawa 1 * RS422

    ♦ Ndhukung master utawa slave Modbus, lan ndhukung RTU utawa ASCII

    ♦ Ndhukung suhu kerja -40 ~ 85 ° C

    ♦ Ndhukung area data: 2 serial Modbus-RTU/ASCII menyang PROFIBUS gateway karo Max.input 1440 bita lan Max.output 1440 bita

    ♦ Ndhukung siji ngreset tombol

     

  • ODOT-S2E2: 2 Serial Modbus RTU / ASCII kanggo Modbus TCP Converter

    ODOT-S2E2: 2 Serial Modbus RTU / ASCII kanggo Modbus TCP Converter

    ♦ Ndhukung konversi protokol antarane Modbus-RTU lan Modbus-TCP

    ♦ Ndhukung sambungan saka 5 klien TCP bebarengan

    ♦ ODOT-S2E2 ndhukung 2*RS485

    ♦ ODOT-S4E2 ndhukung kabel RS485/RS232/RS422

    ♦ Saben port serial ndhukung master lan abdi Modbus

    ♦ ODOT-S2E2:2 serial Modbus-RTU/ASCII to Modbus-TCP Server gateway

    ♦ ODOT-S4E2:4 serial Modbus-RTU/ASCII to Modbus-TCP Server gateway

    ♦ Ndhukung siji ngreset tombol

    ♦ Mode kerja gateway: Transmisi transparan, pemetaan alamat

  • ODOT-S4E2: 4 Serial Modbus RTU/ASCII to Modbus TCP converter

    ODOT-S4E2: 4 Serial Modbus RTU/ASCII to Modbus TCP converter

    ♦ Ndhukung konversi protokol antarane Modbus-RTU lan Modbus-TCP

    ♦ Ndhukung sambungan saka 5 klien TCP bebarengan

    ♦ ODOT-S2E2 ndhukung 2*RS485

    ♦ ODOT-S4E2 ndhukung kabel RS485/RS232/RS422

    ♦ Saben port serial ndhukung master lan abdi Modbus

    ♦ ODOT-S2E2:2 serial Modbus-RTU/ASCII to Modbus-TCP Server gateway

    ♦ ODOT-S4E2:4 serial Modbus-RTU/ASCII to Modbus-TCP Server gateway

    ♦ Ndhukung siji ngreset tombol

    ♦ Mode kerja gateway: Transmisi transparan, pemetaan alamat