Anyar

  • CP-9131

    CP-9131

    CP-9131 minangka versi pisanan saka ODOT Automation PLC, lingkungan pemrograman nderek IEC61131-3 sistem programmable standar internasional, lan ndhukung 5 basa program kayata Instruction List (IL), Ladder Diagram (LD), Structured Text (ST) , Diagram Blok Fungsi (CFC/FBD) lan Bagan Fungsi Sekuensial (SFC).

    PLC bisa ndhukung 32 pcs modul IO, lan panyimpenan program ndhukung 127Kbyte, panyimpenan data ndhukung 52Kbyte, area panyimpenan data ngemot area input 1K (1024Byte), area output 1K (1024Byte), lan area variabel penengah 50K.

    Kanthi antarmuka RS485 komunikasi serial standar dibangun ing, kaleksanane karo 2 antarmuka RJ45 kang PLC cilik karo fungsi sugih.

    CP-9131 minangka komponèn inti saka kabèh seri C, karya utama ora mung tanggung jawab kanggo nglakokaké program logika pangguna, nanging uga tanggung jawab kanggo kabeh I / O data nampa lan ngirim, Processing data komunikasi lan karya liyane.Kanthi instruksi sugih, fungsi dipercaya, adaptasi apik, struktur kompak, gampang kanggo nggedhekake, biaya-efektif, versatility kuwat, program, ngawasi, debugging, operasi lapangan banget trep, PLC bisa Applied kanggo macem-macem sistem automation.

    Antarmuka Ethernet ing CPU ndhukung fungsi Modbus TCP Server, ndhukung pihak katelu Modbus TCP Klien kanggo ngakses data, ndhukung fungsi Modbus TCP Klien, ndhukung kanggo akses menyang data saka pihak katelu Modbus TCP Server.

    Port RS485 ndhukung master Modbus RTU, abdi Modbus RTU, lan ndhukung piranti pihak katelu kanggo komunikasi karo PLC liwat port serial.